marți, 24 octombrie 2023
Cum să faci sarmale tradiționale: Pas cu pas către o rețetă delicioasă
›
Sarmalele sunt un fel tradițional de mâncare românească și constau în frunze de varză sau viță de vie umplute cu un amestec de carne și orez...
luni, 9 ianuarie 2017
Salam de biscuiti cu nuca si rahat
›
Ingrediente: 500 g biscuiti populari 80 g ciocolata 65% cacao 200 ml lapte 100 g zahar 100 g unt 200 g rahat asortat 100 g nuca esen...
marți, 20 decembrie 2016
Ciorba de burta (reteta traditionala)
›
Ingrediente (pentru 10 portii): - 1,5 kg burta prospata, curatata - 1,5 kg oase de vita cu maduva - 2 cepe - 2 morcovi - 1 radacina...
vineri, 25 noiembrie 2016
Ciorba de fasole boabe (reteta de post)
›
Ingrediente: 500 g fasole boabe uscata 2 cepe 1 morcov 2 ardei 6 rosii cherry 1 lingura pasta de tomate 1/2 telina mica 50 ml ulei...
sâmbătă, 19 noiembrie 2016
Reteta de musaca de carne si cartofi
›
Ingrediente: 1 kg de cartofi 500 g carne tocata 2 cepe 200 ml suc de rosii 2 oua 2 linguri ulei 4 linguri smantana patrunjel verde...
›
Pagina de pornire
Afișați versiunea pentru web